Wafelverkoop

Hallo,

Fijn dat je de club wilt sponsoren! Als je graag iemand persoonlijk wil sponsoren voor de stage naar Spanje dit jaar, dan kun je dat uiteraard weer aanduiden op het formulier.

Let op: bestellingen moeten binnen zijn ten laatste op 20 mei binnen zijn. Ophalen kun je aan de inkomhal van het zwembad tussen 10u & 12u of tijdens de zwemtraining van 17u tot 19u in de inkomhal van het zwembad. Datum ligt momenteel nog niet vast wegens corona...

En de keus is weeral uitgebreid, dit keer met paaseitjes (250g) wat natuurlijk nog makkelijker te verkopen is rond deze periode!

wafels

Totaal van de bestelling over te schrijven op de clubrekening (BE20 0011 4574 0556 -  BICcode: GEBABEBB) voor 20 mei 2020 met mededeling: "Wafelverkoop + naam en voornaam "

Zoals altijd, heel erg bedankt voor jullie steun!

stuks
zakjes