Ontbijtmand actie 10 februari

Ontbijtmand Actie

Beste ouders en zwemmers,

Om een goede sportwerking aan te bieden in onze club hebben we af en toe ook uw hulp nodig!

Wil je jezelf of iemand anders verwennen? Dankzij onze sponsors kunnen we een lekkere ontbijtmand aanbieden voor een democratische prijs! Spreek zeker ook eens je vrienden, familie, buren ...  aan! En als je iemand specifiek wilt steunen voor zijn of haar stage naar Hongarije deze zomer, dan kan je dat aangeven bij je bestelling.

Je kan een kinderontbijt bestellen voor 10€. Daarvoor krijgt uw kind:

• Chocobroodje
  • Donut
  • Mickey worstje
  • Yoghurt
  • Fruitje
  • Choco Melk

Een ontbijtmand voor een volwassene is beschikbaar voor slechts 13€..

• Pistolet & sandwiches
  • Chocobroodje
  • Hesp, Salami & kaas
  • Gekookt eitje
  • Confituur, botertjes
  • Fruitsapje
  • Yoghurt
  • Stuk fruit

Let op: gelieve voor je bestelling voor 1 Februari te plaatsen via onze website en ook vooraf te betalen. Wanneer je niet hebt betaald zal de bestelling geannuleerd worden.
Betalingen die te gebeuren op het rekeningnummer van de club: BE20 0011 4574 0556 met de omschrijving "ontbijtmand + naam zwemmer"

Op 10 februari kan je je bestelling komen ophalen bij de Knoet in Aarschot tussen 8:00 u en 12:00 u

Bedankt voor jullie steun :-)

stuks