Inschrijven

Opgelet: zwemmers die reeds in de zwemschool zitten schrijven zich opnieuw in tijdens de diploma uitreiking in het zwembad en niet via deze webpagina om misverstanden te vermijden.

Voor nieuwe zwemmers: a.u.b. de groep opgeven waarvoor u zich inschrijft in het vak "Trainingsgroep" :

- zwemschool: nieuwe inschrijving
- zwemschool: volwassenen
- Paco (Pre-competitie)
- Competitie
- Vrij zwemmen

In het vak "Meer info" kan u ook vragen of opmerkingen meegeven.

Met het inschrijvingsformulier kunt U uw contactgegevens aan de clubsecretaris overmaken. Na het voltooien van de inschrijving zal een bevestiging verschijnen op uw scherm.

Indien u zich ingeschreven heeft voor de zwemschool zal u enkele dagen voor de start nog de nodige informatie per e-mail ontvangen.

Wij heten u alvast van harte welkom.
Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wanneer U zich aansluit bij onze zwemclub, sluit U zich ook automatisch aan bij de Vlaamse Zwemfederatie. Het huishoudelijk reglement en het tuchtreglement van de VZF vindt U door klikken op de link. Het tuchtreglement vindt U onder sectie XIII van het huishoudelijk reglement.

Opgelet: bij het inschrijven goed controleren dat u geen typefouten maakt in uw e-mail adres, telefoonnummer, enz.  Anders is het moeilijk om u te contacteren als deze gegevens fouten bevattten.

Klik hier om het inschrijvingsformulier te openen.

Met vriendelijke groeten,

Het KAZS bestuur

Privacy Statement :
Iedereen die aansluit is opgenomen in het adressenbestand van en beheerd door de Koninklijke Aarschotse Zwemclub Schoonhoven vzw en heeft er inzage en recht op correctie. Deze gegevens worden enkel gebruikt zoals binnen een normale leden administratie gebruikelijk is. Wie wenst aan te sluiten bij de Koninklijke Aarschotse Zwemclub Schoonhoven v.z.w. kan dit na het invullen van een inschrijvingsformulier. De aanvrager zal een test afleggen, waaruit blijkt dat hij/zij voldoende kan zwemmen. Indien hij/zij niet voldoende kan zwemmen, nl. 25m zwemmen zonder zichzelf of anderen in gevaar te brengen, kan er uitsluitend aangesloten worden langs onze zwemschool. Bij toetreding betaald men lidgeld en lesgeld per quadrimester voor zwemschool of competitie, of lidgeld en beurtenkaart voor recreatie. Wie toetreedt zonder het afleggen van een test en het niet aanschaffen van een beurtenkaart, wordt geregistreerd als steunend lid en heeft geen toegang tot het zwembad.